BORANG TEMPAHAN

Untuk beli produk:
1 - beli di sini:
BIOASLI -- www.bioaslipromoter.com/RAZISDYAN
BIORICH -- www.biorich.my/dyanrazis
ATAU
2- email kepada: order.bioasli2u@gmail,com
ATAU
3- isi BORANG TEMPAHAN di bawah.Nama:
Email/facebook email:
No. Telefon:
Alamat Penghantaran:
Tempahan (Nama/Kod barang beserta Jumlah):
Cara Pembayaran:

Bank Deposit

Western Union
Click here to create your own form.

Kelebihan Syampu Kelapa Dara


Kelebihan Syampu Kelapa Dara

Syampu herba Bio-asli, diperkaya dengan nutrien Minyak Kelapa Dara, Tocotrienol dan Bio-enzyme. Minyak Kelapa Dara yang terdiri dari MCFA adalah sumber tenaga ampuh bagi pertumbuhan sel-sel kulit yang sihat, selain sifat anti-virus, anti-bakteria, anti-kulat dan anti-protozoa yang sangat baik untuk melindungi kulit kepala. Sementara Tocotrienol merupakan anti-oksida terbaik, bagi menghalang tindak balas radiakal bebas, manakala Bio enzyme berfungsi sebagai ‘catalyst kepada seluruh aktiviti sel-sel kulit dan rambut. Ia benar-benar membersihkan, menyegarkan dan memelihara rambut dan kulit kepala dan mencegah kelemumur. Sesuai untuk semua jenis rambut.

Syampu Minyak Kelapa Dara Bioasli merupakan pilihan anggun. Ekstrak tulen daripada minyak kelapa dara, terkenal sebagai "terapi rambut semula jadi". Kualitinya yang melindungi rambut serta kulit kepala mengikut struktur semula jadi. Ekstrak tersebut bertindak sebagai pelincir pada rambut serta melembutkan struktur rambut.

Minyak Kelapa Dara merupakan salah satu nutrisi semulajadi terbaik untuk rambut. Ia membantu dalam pertumbuhan rambut yang sihat. Urutan kepala dengan minyak kelapa dara memastikan bahawa kulit kepala bebas daripada kelemumur, kutu dan telur kutu, bahkan jika kulit kepala anda kering. Minyak kelapa dara banyak digunakan dibenua India untuk rawatan rambut. Ia merupakan penyejuk yang sangat baik dan membantu dalam pertumbuhan semula rambut yang rosak. Ia juga berkhasiat dan menyediakan protein penting yang diperlukan untuk rambut rosak.

Tocotrienols adalah antioksidan yang mampu melindungi kulit dari kesan tindak balas radikal bebas, meningkatkan kesihatan kulit dan mencegah penuaan kulit. Selain itu juga ia amat berkesan membantu meningkatkan imuniti badan dan menghindarkan penyakit. Ia juga memainkan peranan yang penting di dalam kawalan sistem imunisasi badan serta berupayaan mengurangkan kolesterol dan kesan anti-kanser.Bio-enzim adalah merupakan ‘catalyst’ yang mampu meningkatkan keampuhan dan kesihatan sel-sel kulit. Enzim terdiri daripada pelbagai jenis protein yang bekerja untuk mendorong reaksi kimia yang diperlukan untuk tindakan tertentu atau gizi. Bagi penggunaan kosmetik,enzim yang di gunakan mampu untuk membantu sel kulit bertindakbalas terhadap sebarang radikal dan masalah.Membersihkan lebihan minyak pada kulit kepala dengan satu cucian.
Membersih & Menyegarkan… dan menghilangkan kelebihan minyak pada kulit kepala dengan satu cucian. Diperkaya dengan nutrient Minyak Kelapa Dara, Ia membersih Dan menyuburkan rambut dan kulit kepala serta menghalang kelekitan dan kegatalan setiap hari. Untuk kulit kepala yang bersih dengan kesegaran yang berterusan, gunakan setiap hari.