BORANG TEMPAHAN

Untuk beli produk:
1 - beli di sini:
BIOASLI -- www.bioaslipromoter.com/RAZISDYAN
BIORICH -- www.biorich.my/dyanrazis
ATAU
2- email kepada: order.bioasli2u@gmail,com
ATAU
3- isi BORANG TEMPAHAN di bawah.Nama:
Email/facebook email:
No. Telefon:
Alamat Penghantaran:
Tempahan (Nama/Kod barang beserta Jumlah):
Cara Pembayaran:

Bank Deposit

Western Union
Click here to create your own form.

Set Anggun Series: Cara Menggunakan
FACIAL FOAM – Segar Berseri
Formulasi terkini berasaskan minyak kelapa dara dan diperkaya dengan bio enzyme serta tocotrienols berfungsi sebagai pembersih yang mampu menanggalkan kotoran dan sel-sel kulit mati, menanggalkan minyak dan kulit kasar,  mengawal keseimbangan lembapan semulajadi dan mencerahkan kulit selain daripada menghilangkan jerawat. Sesuai untuk semua jenis kulit bagi lelaki dan perempuan.


 
  
 
   
 
  
 
Cara penggunaan : Cuci muka dengan Facial Foam Anggun Series, urut perlahan-lahan selama beberapa minit dan bilas bersih. Untuk mendapatkan kesan terbaik, gunakan 2-3 kali sehari.
  
 
TONER – Menyegar & Membersih Liang Roma
Toner ini bukan sahaja bertindak membersihkan malah dapat mengembalikan kulit wajah yang kusam dan lesu selain mengecilkan pori-pori kulit. Untuk mengekalkan kelembapan kulit wajah, pastikan anda menyapunya setiap hari. Kelembapan kulit akan lebih seimbang. Sesuai untuk semua jenis kulit
  
 
  
 
Cara penggunaan :
Selepas membersih muka dengan Facial Foam, semburkan Toner pada tapak tangan, sapu pada keseluruhan muka dan ratakan dengan jari.
  
 MOISTURIZER - Menyegar
Amalkan penggunaan Krim Pelembap Anggun Series kerana ianya memberikan kesan kulit lembut, menelap dengan cepat ke dalam kulit. Ia juga untuk menganjalkan kulit yang mulai kendur. Selain itu, ia menghalang sinaran UV menembusi lapisan kulit dan bertindak melambatkan proses penuaan.
 Cara penggunaan : Sapu Krim Pelembap pada keseluruhan wajah dengan urutan secara ke atas selepas menggunakan Toner.
  
 WHITENNING – Menyegar & Melindung
Krim Pemutih Anggun Seires bertindak melindungi dan mencerahkan kulit dari dalam dan luar serta mengurangi masalah jeragat dan pori-pori. Rumusan teknologi terkini membolehkan kulit wajah cerah dengan memantulkan cahaya daripada cela kulit yang terbina daripada garis halus dan kedutan sambil mengurangi kesan merah yang berpunca daripada kulit sensitif.
 
Cara penggunaan :Sapukan Krim pemutih Anggun Series secara rata pada keseluruhan kulit muka dengan urutan ke atas.
 
  
  
 

 
1. Facial Foam - menanggalkan kotoran dan sel-sel kulit mati, menanggalkan minyak dan kulit kasar,  mengawal keseimbangan lembapan semulajadi dan mencerahkan kulit selain daripada menghilangkan jerawat.
2. Toner - berfungsi membersih kedalam liang roma untuk menanggalkan kotoran agar kulit bersih dan cerah. Ia juga untuk memastikan Kelembapan kulit akan lebih seimbang. Sesuai untuk semua jenis kulit
3. Moisturizer - mampu melindungi kulit dari sinaran UV, menanggalkan sel-sel gelap serta tompokan gelap & membantut pembentukkan melanin pada akar umbimya.
4.WHITENNING  –  Menyegar & Melindung Krim Pemutih Anggun Seires bertindak melindungi dan mencerahkan kulit dari dalam dan luar serta mengurangi masalah jeragat dan pori-pori.