BORANG TEMPAHAN

Untuk beli produk:
1 - beli di sini:
BIOASLI -- www.bioaslipromoter.com/RAZISDYAN
BIORICH -- www.biorich.my/dyanrazis
ATAU
2- email kepada: order.bioasli2u@gmail,com
ATAU
3- isi BORANG TEMPAHAN di bawah.Nama:
Email/facebook email:
No. Telefon:
Alamat Penghantaran:
Tempahan (Nama/Kod barang beserta Jumlah):
Cara Pembayaran:

Bank Deposit

Western Union
Click here to create your own form.

ANGGUN SERIES Info


Kenapa anda perlu memilih ANGGUN SERIES
 
Sejarah mencatatkan bahawa seawal 4000SM kosmetik telah di gunakan oleh orang-orang Yunani Purba dan Rom. Penemuan oleh pakar arkeologi ini mendapati kebanyakan penduduk di Mesir Purba menggunakan cosmetik yang di buat oleh kanak-kanak perempuan yang di gelar Cosmetae. Salah satu alat kosmetik yang di temui ialah kohl, yang digunakan untuk garis mata. Kosmetik ini terdiri dari timah, tembaga, almond, jelaga, dan bahan lain. Mereka percaya bahawa kosmetik ini boleh menangkal roh jahat dan meningkatkan penglihatan.Dari kurun ke kurun,abad ke abad,tahun ke tahun penggunaan dan penghasilan kosmetik semakin berkembang. Dari menggunakan bahan-bahan seperti timah,emas,tembaga yang asli,ia berkembang sehingga apa yang kita lihat pada hari ini kebanyakannya menggunakan bahan kimia sintetik. Penggunaan kosmetik adalah menyeluruh untuk tubuh badan dan setiap wanita hari ini tidak berasa lengkap tanpa kosmetik. Namun begitu,fakta juga menyatakan bahawa kosmetik juga mampu untuk menjadi duri dalam daging kepada pemakainya. Ini adalah kerana bahan-bahan yang di gunakan kadangkala terdiri dari bahan merbahaya yang memudaratkan kesihatan.
 
Justeru itu,pakar-pakar kecantikan kini terumatanya berusaha untuk mencari formula kecantikan berasaskan herba dan bahan tidak merbahaya untuk di jadikan kosmetik yang tidak merbahaya dan boleh di gunakan dengan selamat 100% kepada pengguna yang kini tidak hanya tertumpu kepada wanita malahan lelaki kini turut menggunakan kosmetik untuk menjaga penampilan di abad 21 ini.
 
Anggun Series keluaran Bioasli yang baru di lancarkan ini,di formulasikan sepenuhnya dari herba dan bahan tidak merbahaya bagi memastikan pengguna tidak mengalami sebarang masalah ketika menggunakan produk hebat ini. Di datangkan dengan set lengkap untuk mengkalkan kebersihan dan kecantikan wajah, Anggun Series Toner,Facial Foam,Moisturizer dan Whitening ini turut di datangkan dengan tiga ciri tambahan iaitu Minyak Kelapa Dara,Tocotrienols dan Bio enzim yang tidak terdapat pada produk-produk keluaran syarikat lain.